De mensen achter VarioHippique

Hieronder ziet u de gezichten achter VarioHippique. Met zijn allen proberen we ons bedrijf tot de gezelligste manege van Nederland te maken. Niet iedereen is in dienst. Een behoorlijk aantal mensen zijn vrijwilliger. Ook staat niet iedereen er op. Zeker met grote evenementen is de hulp van vrijwilligers on-ontbeerlijk.

Wij hebben met zijn allen een paar gemeenschappelijke eigenschappen.

  • passie voor paarden
  • houden van gezelligheid

Petra Koning

Na er een jaartje tussenuit geweest te zijn ben ik weer terug bij Manege VarioHippiQue. Naast het werk op stal geef ik ook met plezier de lessen op zaterdagdag en kun je doordeweeks op mijn werkdagen privélessen bij mij inplannen.

Manilla

Manilla staat op maandag en vrijdag achter de bar en springt bij waar nodig is met evenementen. Manilla heeft een eigen paard bij onze manege staan, dit is de tinker Holly.

Rene Kwintenberg

Ik ben 3e fase Orun instructeur welke in de avonduren voornamelijk op woensdag tot en met vrijdag aan volwassenen les geeft. Daarnaast ben ik commandant voor de carrouselgroep en tevens jurylid voor de NK Carrousel.

Valentijn van Weering

Ik ben eigenaar van VarioHippique. Ik heb toenmalig Manege de Groene Heuvel in 2006 overgenomen van de vorige eigenaar. Ik ben zelf niet dagelijks aanwezig. De bedrijfsleiding heb ik dan ook uit handen gegeven aan Samara van der Eerden. Zij is aanspreekpunt voor alle zaken aangaande de manege.

Naast mijn werk ben ik zelf aktief

Walter & Pia Weg

Wij zijn Walter en Pia Weg. Wij zijn beide vrijwilliger achter de bar op – onder andere de zaterdag en de maandag avond. Dit zijn we gaan doen omdat onze beide dochters op de zaterdag paard rijden.

Saskia Wagenaar

Saskia Wagenaar geeft veel lessen en haalt daar ontzettend veel energie uit. Ze is ook FNRS jurylid en houdt zich veel bezig met het verbeteren van de houding en zit tijdens de lessen maar ook het verbeteren (gymnastiseren) van het paard. Werkt vanaf zomer 2014 bij VarioHippiQue

Denise Kerssens

Ik rijd sinds mijn negende paard. Ik rijd met de pony Molly in het M1 dressuur en B springen met winstpunten tussen de paarden. Ook train ik met haar in de carrouselgroep. Mijn favoriete manegepony is natuurlijk Molly vanaf het moment dat ze in bezit was van de manege was ik helemaal weg van haar.