Lease: VarioHippiQue's Florian

Geboortejaar: 2010
Geslacht: Ruin
Stokmaat: 1.70
Afstamming: Sir Fashion x TCN Partout
Niveau: Z1/Z2 dressuur

Talentvolle Z1/Z2 ruin aangeboden voor de lease. Eenvoudig te rijden paard die graag voor je werkt. Paard is al diverse keren (reserve) kring/regiokampioen geworden en in het L2 op het NK gelopen. Paard heeft af en toe iets krampbeen, loopt nu Z1 met winst en springt al een wissel. Hij is iets sensibel maar geeft je wel een veilig gevoel, zit fijn. Kan ook springen en op buitenrit maar dit wordt momenteel niet veel gedaan.

Ik zoek nog iemand die hem voor 2 dagen in de week bij ons op stal wil leasen. Ruiter hoeft geen sterruiter te zijn maar wel met gevoel (willen leren) paardrijden en een klik met hem hebben. Bij de leaseprijs zitten privelessen van een van onze instructeurs inbegrepen.

VariohippiQue´s Florian is een talent voor de toekomst. Deze werklustige en evenwichtige bruine ruin wordt uitgebracht in het Z. Ondanks zijn jonge leeftijd won hij gelijk het indoor B kampioenschap van Noord Holland met Samara van der Eerden in 2014 en werd hij reserve kampioen in het L2 in 2015. Zeer goed bewegen, supermooi model en een topkarakter. Wat wil je nog meer?

Resultaten

fortilas 2015