Murphy

Murphy is een connemara pony. Een vriendelijke ruin in de omgang en met het rijden. Murphy is een E pony dus ook een mooie maat voor de niet al te grote volwassenen.

Sherry

Sherry hebben wij met een gelukje kunnen kopen. Getalenteerde welsh merrie met super stamboom. Door staart en manen eczeem kon de manege haar kopen. Ze was als 6 jarige opgeleid tm M1 dressuur en vindt springen een beetje spannend

Lease: VarioHippiQue's Florian

Geboortejaar: 2010
Geslacht: Ruin
Kleur: Bruin
Stokmaat: 1.72
Afstamming: Sir Fashion
Niveau: Z/ZZ dressuur

Cavalier

Cavalier is een grote ruin. Hij werkt graag voor je en wordt graag bezig gehouden, of je nou aan het dressuren, springen, carrousellen of op buitenrit bent.

Cavelier met Saskia

Cavalier heeft L2 dressuur gelopen.

Dropshot

Dropshot is een brave merrie en kan in elke les mee. Niks is haar te gek! Van dressuur tot springen, van buitenritten tot ponyvoetbal etc. Zij is het niet altijd eens met haar ponyvriendjes en is een echt baasje in de kudde

Duvel

Duvel is een friese merrie met veel knieactie.

Hey-You

Hey-You is een lieve New Forest ruin. Hij heeft tijdens zijn jongere jaren Z2 dressuur gelopen, alle knopjes zitten er dus op.

Jillz

Jillz is een kleine bonte pony. Deze pittige merrie is van alle markten thuis. Ze houdt van springen, buitenritjes, ponyvoetbal en natuurlijk dressuur.

Johnny Walker

Johnny Walker is onze onverschrokken Fjordenruin. Hij houdt van een lekker tempo en kan hier en daar wat eigenwijs zijn.

Merlin

Merlin is een haflingermerrie. Deze stoere, vlotte merrie is ook overal inzetbaar; dressuur, springen, buitenritten, het strand en spelletjes. Daarnaast loopt ze ook nog mee in de carrousel.

Molly

Molly is een grote brave pony en loopt zowel bij de kinderen als de volwassenen. Voor de allerkleinste en beginnende ruiters is zij superbraaf.

Newton

Newton is onze grote vriendelijke reus. Iedereen rijdt zo met hem weg. Hij vindt het heerlijk om op buitenrit te gaan, springen is niet zo zijn ding.

Noah

Noah is een brave merrie. Zij loopt eigenlijk in alle kinderlessen. Ze is heerlijk allround en gaat graag mee op buitenrit. Soms vindt ze haar ponyvriendjes niet zo lief, zij laat ze dan even duidelijk merken dat met haar niet te sollen valt.

Safari

Safari is brave merrie. Zij is multifunctioneel; ze dressuurt, ze springt, doet mee in de carrousel en gaat graag mee op buitenrit.

Spook

Spook is een grote ruin. Tijdens zijn vorige carrière heeft hij Lichte Tour gelopen met Valentijn van Weering.

Tonfire

Onze nieuwste aanwinst, Tonfire.

Winnie

Winnie is een brave merrie Fries x KWPN. Ze wordt graag vertroeteld en is extra voorzichtig met de allerkleinste. Zij is geschikt voor alle lessen en gaat ook graag mee naar het strand.

VarioHippiQue's Vito

Geboortejaar: 2002
Geslacht: Ruin
Stokmaat: 1.78m
Afstamming: Stravinsky xx x sport Vanitas x Komeet
Niveau: Lichte Tour