IMG_0990Pinksterweekendconcours VarioHippiQue & Kanaalruiters

Op zaterdag 7 juni en zondag 8 juni organiseert L.R. & P.C. de Kanaalruiters i.s.m. manege Variohippique het jaarlijkse Pinksterweekendconcours in Velsen-Zuid. Toeschouwers welkom! Op zaterdag avond een BBQ en uiteraard staat de tent er ook weer

Zaterdag

  • Dressuur B t/m ZZL,
  • clinic van Kim Sleutel over grondwerk,
  • kür op muziek Z1/Z2 en ZZL

Zondag

  • Dressuur B t/m Z2
  • een demonstratie van carrouselvereniging The Green Hill.

Manege

VarioHippiQue is een FNRS manege met het Aequor veiligheidscertificaat, gelegen aan de rand van recreatiegebied Spaarnwoude. Nabij Velsen-Zuid, IJmuiden, Santpoort-Noord, Haarlem en is zeer goed bereikbaar via de A9.

Pensionstalling

Ruime stallen

3 rijbanen, stapmolen, paddocks, weidegang, solarium, wedstrijden op stal en een fantastische omgeving voor de veeleisende paardenbezitter. We zitten in Spaarnwoude op een geweldige plek! Spaarnwoude is een prachtig natuurgebied met ongeveer 80 km aan ruiterpaden.

Activiteiten

Altijd al willen leren paardrijden? Het paardrijden weer opnieuw willen oppakken, of juist eens een kijkje nemen op onze manege te Velsen-Zuid? Maak dan gebruik van de speciale zomeractie!

Iedere 14 dagen is er een wedstrijd. Of KNHS of FNRS.

Daarnaast zijn er nog buitenritten en ponykampen. In de vakantie hebben wij ponydagen.

 

Nieuws

De FNRS – proevendagen bij VarioHippiQue gaan veranderen. Al vanaf 2016 hebben de FNRS en de KNHS een plan gemaakt om de ruiteropleidingen aan te pakken. Eerst werd de bronzen ruiteropleiding geïntroduceerd en vanaf 1 januari 2017 werd de zilveren ruiteropleiding geïntroduceerd. Vanaf 1 januari 2018 gaat VarioHippiQue de overstap gaan maken naar deze bronzen en zilveren ruiteropleiding.

Handelspaarden

Ter dekking aangeboden: First Class

Ter lease aangeboden: 2 paarden

Verkoop: meerdere paarden in M tot en met Lichte Tour niveau.