Basiscursus voor kinderen

Om te leren paardrijden beginnen de kinderen in een naastloop les. Dit houdt in dat de kinderen in deze les leren een pony leren te begrijpen; sturen, remmen en harder gaan, draven en wat leuke evenwichtsoefeningen worden in deze lessen behandeld. De kinderen in deze les zijn een half uur bezig met de pony’s op stal (poetsen, opzadelen en afzadelen na het rijden) en krijgen een half uur les.

Overstap naar de volgende les kan gemaakt worden indien het kind 7 jaar + is, voldoende balans heeft en de basisbeginselen van het rijden goed beheerst. De instructeur geeft aan wanneer de overstap gemaakt kan worden.

Basiscursus

  • Lesduur: 1 uur (half uur poetsen, half uur rijden)
  • Groep van: max. 5 kinderen
  • Deze les is voor: Kinderen die beginnen met paardrijden, minimum leeftijd  5 jaar –    16 jaar
  • Wanneer is deze les: Zie ons lessenrooster