Routebeschrijving

Vanuit Alkmaar A9

route2
Vanuit Alkmaar gaat u op de A9 richting Amsterdam. U neemt de afslag naar de A22 richting IJmuiden/Beverwijk. U gaat dan door de Velsertunnel. Neem direct na de tunnel de eerste aflag naar Recreatie gebied Spaarnwoude. Bij de T splitsing rechts. Bij de verkeerslichten slaat u rechts af en blijf de borden volgen Recreatie gebied Spaarnwoude. Dit is de Amsterdamse weg. U passeert dan weer 2 verkeerslichten en gaat ondertussen de A22 over. De eerst volgende weg R101 slaat u rechts in en direct weer links de Heuvelweg in. U rijdt dan over de Wijkertunnel en de A9. Na 500 meter bereikt u het parkeer terrein van de Manege.

Vanuit Amsterdam A9

Vanuit Amsterdam gaat u op de A9 richting Alkmaar. U neemt de afslag richting A22 IJmuiden/Beverwijk. U gaat dan onder de A9 door. Direct daarna neemt u de afslag naar IJmuiden. Bij de verkeerslichten rechts voorsorteren en rechts afslaan (bij groen licht natuurlijk). U rijdt dan op de Amsterdamse weg. De eerst volgende weg R101 slaat u rechts in en direct weer links de Heuvelweg in. U rijdt dan over de Wijkertunnel en de A9. Na 500 meter bereikt u het parkeer terrein van de Manege.
Ook kunt u naar www.routenet.nl en vult u postcode 1981LE , Amsterdamse weg 30 en Velsen in.

Maar let op de ingang van de manege is aan de Heuvelweg, bereikbaar via R101.

Met het openbaar vervoer

Vanuit Sloterdijk of IJmuiden met buslijn 82, halte “De Wijde Blik“. U loopt vervolgens naar de afslag R101 en loopt de heuvelweg af. Na 500 meter bent u er.