Beginnerslessen volwassenen

Als u als volwassene wilt leren paardrijden dan beginnen wij met longeerlessen.  Dit houdt in dat wij het paard nog vasthouden aan een lijn zodat wij de controle houden over het paard terwijl u de beginselen van het rijden/ balans krijgen/ evenwicht en coördinatie krijgt op het paard.

De longeerlessen zijn voor de beginnende volwassenen ruiter. Sturen/hulpen geven en voornamelijk het zoeken van het juiste ritme in de verschillende gangen zijn van deze les de basis. Er zijn ongeveer 5 a 10 lessen nodig om de overstap naar de basiscursus te kunnen maken.

Longeerlessen kunnen ook ingepland worden voor de gevorderde ruiter welke aan de longeerlijn wilt werken aan zijn/haar houding en individuele zit.

Longeer/privé lessen

  • Lesduur: half uur (het stalpersoneel, instructie helpt u met opzadelen) 
  • Groep van: 1 persoon
  • Deze les is voor: 16 +
  • Wanneer zijn deze lessen: Buiten de groepslessen om kunnen deze gepland worden