Peter-Rabbit

Peter-Rabbit (pietertje) is een leuk ondeugende pony. Hij kijkt vaak eerst de kat uit de boom maar als hij weet dat het goed zit dan gaat hij ervoor. Deze kleine man leert kinderen paardrijden, loopt mee in de jeugdcarrousel. Hij kan goed springen en buitenritten vind ook deze jongen erg leuk.

Alpha Beat

Alpha beat is een lieve ruin. Veel ruiters groot en kleine leren paardrijden op deze vriendelijke reus. Ab, loopt in de kinder en volwassenenlessen en in de carrousel. Buitenritten kan hij ook erg van genieten. 

Bols

Bols is een leuke stoere ruin die altijd in is voor een dolletje. Hij maakt zich nooit zo druk en vind eigenlijk altijd alles prima. Bols kan springen, dressuur en hij loopt mee in de jeugdcarrousel. Daarnaast vindt hij buitenrijden ontzettend leuk! 

Kontiki

Kontiki is een lieve merrie die graag bitloos gereden wil worden. Ze is lief in de bak en een buitenrit vindt ze ook erg leuk.

Patrick

Patrick is een bijzonder en lief paard. Dat hij bij ons kwam durfde hij niet snel iemand op zijn rug toe te laten. Het meisje op de foto heeft hem geholpen mensen weer te vertrouwen. Nu loopt deze vrolijke jongen in alle lessen mee en geniet hij hier onwijs van. 

Murphy

Murphy is een connemara pony. Een vriendelijke ruin in de omgang en met het rijden. Murphy is een E pony dus ook een mooie maat voor de niet al te grote volwassenen.

Cavalier

Cavalier is een grote ruin. Hij werkt graag voor je en wordt graag bezig gehouden, of je nou aan het dressuren, springen, carrousellen of op buitenrit bent.

Cavelier met Saskia

Cavalier heeft L2 dressuur gelopen.

Dropshot

Dropshot is een brave merrie en kan in elke les mee. Niks is haar te gek! Van dressuur tot springen, van buitenritten tot ponyvoetbal etc. Zij is het niet altijd eens met haar ponyvriendjes en is een echt baasje in de kudde

Duvel

Duvel is een friese merrie met veel knieactie.

Jillz

Jillz is een kleine bonte pony. Deze pittige merrie is van alle markten thuis. Ze houdt van springen, buitenritjes, ponyvoetbal en natuurlijk dressuur.

Merlin

Merlin is een haflingermerrie. Deze stoere, vlotte merrie is ook overal inzetbaar; dressuur, springen, buitenritten, het strand en spelletjes. Daarnaast loopt ze ook nog mee in de carrousel.

Noah

Noah is een brave merrie. Zij loopt eigenlijk in alle kinderlessen. Ze is heerlijk allround en gaat graag mee op buitenrit. Soms vindt ze haar ponyvriendjes niet zo lief, zij laat ze dan even duidelijk merken dat met haar niet te sollen valt.

Safari

Safari is brave merrie. Zij is multifunctioneel; ze dressuurt, ze springt, doet mee in de carrousel en gaat graag mee op buitenrit.

Tonfire

Onze nieuwste aanwinst, Tonfire.

Winnie

Winnie is een brave merrie Fries x KWPN. Ze wordt graag vertroeteld en is extra voorzichtig met de allerkleinste. Zij is geschikt voor alle lessen en gaat ook graag mee naar het strand.