Ons gezellige terras in de zomer

fnrslogoManege

VarioHippiQue is een FNRS manege met het Aequor veiligheidscertificaat. Wij organiseren 4 a 5 keer per jaar FNRS wedstrijden voor de manege ruiters. Dit houdt in dat wij de mogelijkheid bieden wedstrijd te rijden met onze manegepaarden/pony’s. Deze wedstrijden zijn op ons eigen terrein.

Manege VarioHippique, gelegen aan de rand van recreatiegebied Spaarnwoude.

Voor dressuur- of springles op elk gewenst nivo, privé of in groepsverband. Maar ook voor buitenritten, carousselrijden, evenementen, (verjaardag)feestjes en ruiterkampen.

Onze lessen vinden plaats van maandag t/m zaterdag. Op zondag hebben wij geen lessen in verband met wedstrijden.

Lessenoverzicht

Hieronder het lessenoverzicht van de manegelessen. Mocht u een les willen afmelden, kunt u dat per e-mail doen middels het afmeld formulier of tijdens openingstijden bellen met de kantine.

Manegelessen voor jong & oud

Voor ieder wat wils, voor jeugd en volwassenen

Beginnerscursus Proefles Groepsles PriveLes Caroussel Springles Buitenritten

 

Eerste les

Je eerste les op de manege. De eerste les is altijd speciaal. Lees hier verder om de eerste ervaring leuk en veilig te maken. Maar ook als je al langer rijd, loop dan altijd even via de kantine om te kijken op welk paard je zit en of er nog bijzonderheden zijn. Nog geen paardrijkleding, lees dan even verder voor de mogelijke alternatieven om veilig en comfortabel op een paard te kunnen zitten.

Op stal

VarioHippiQue is iedere dag geopend vanaf 8.00 uur ‘s morgens. Alleen op vrijdag gaan wij pas om 14.00 uur open, dit in verband met het uitmesten. Op werkdagen sluiten we rond 23.00 uur en in het weekend wanneer er geen evenementen zijn sluit de stal om 20.00.

Onze trouwste krachten

De belangrijkste medewerkers zijn uiteraard onze paarden en pony’s. Lees hier meer over ze, bekijk de foto’s en like ze op Facebook.

Tarieven Manege 2019

Een overzicht van de tarieven voor de meest voorkomende diensten. Mocht dat gene wat u zoekt, er niet bij staan, neem dan contact op met ons.