fnrslogo

45 x 65 buitenrijbaan met weilanden

Pensionstalling

3 rijbanen, stapmolen, paddocks, weidegang, solarium, wedstrijden op stal en een fantastische omgeving voor de veeleisende paardenbezitter. We zitten in Spaarnwoude op een geweldige plek! Spaarnwoude is een prachtig natuurgebied met ongeveer 80 km aan ruiterpaden.

 

Service

Uw paard heeft het bij ons uitstekend naar zijn zin. Ruime box, paddocks, stapmolen, weidegang, 3x per dag ruwvoer, 3x per dag krachtvoer.

Faciliteiten

Alle faciliteiten beschikbaar voor de meest veeleisende paardenbezitter. Naast het gebruik hiervan is het ook mogelijk om je paard in de paddock/stapmolen te laten zetten. Het laten rijden of longeren van uw paard behoort tevens tot de mogelijkheden.

Tarieven Pension 2019

Een overzicht van de tarieven voor de meest voorkomende diensten. Mocht dat gene wat u zoekt, er niet bij staan, neem dan contact op met ons.

Lessen

Bij de pensionprijs is inbegrepen; 1 gratis groepsles per week. In welke les je wilt meerijden maakt niet uit… dressuur, wedstrijdles, springen. Privélessen zijn ook mogelijk van het personeel op diverse niveaus tot ZZ dressuur.