De mensen achter VarioHippique

Hieronder ziet u de gezichten achter VarioHippique. Met zijn allen proberen we ons bedrijf tot de gezelligste manege van Nederland te maken. Niet iedereen is in dienst. Een behoorlijk aantal mensen zijn vrijwilliger. Ook staat niet iedereen er op. Zeker met grote evenementen is de hulp van vrijwilligers on-ontbeerlijk.

Wij hebben met zijn allen een paar gemeenschappelijke eigenschappen.

  • passie voor paarden
  • houden van gezelligheid

Nikki Luntz

Tijdens mijn stage periode op VarioHippiQue werd mij gevraagd of ik een deel wilde uitmaken van het team. In 2018 ben ik begonnen met het geven van groep en privé lessen. Één keer in de week geef ik ook de springles. Daarnaast zorg voor de dagelijkse training en verzorging van de paarden van Valentijn.

Saskia Wagenaar

Ik werk vanaf Juli 2014 als Instructeur bij VarioHippQue. Ik haal daar ontzettend veel energie uit. Ik houd mij tijdens de lessen bezig met het verbeteren van de houding en zit van de ruiter. Daarnaast verzorg ik de administratie en ben ik ook FNRS jurylid en ben ik commandante van de jeugdcarrousel.

Nicole Hoogduin

Ik ben sinds februari 2018 in dienst als Bedrijfsleider bij VarioHippQue. Ik ben het aanspreekpunt voor alle zaken aangaande de manege. Naast mijn werk ben ik ook actief met wedstrijd en trainingspaarden.

Valentijn van Weering

Ik ben eigenaar van VarioHippique. Ik heb toenmalig Manege de Groene Heuvel in 2006 overgenomen van de vorige eigenaar. Ik ben zelf niet dagelijks aanwezig. De bedrijfsleiding heb ik dan ook uit handen gegeven aan Nicole Hoogduin. Zij is aanspreekpunt voor alle zaken aangaande de manege.

Denise Kerssens

Ik rijd sinds mijn negende paard. Ik rijd met de pony Molly in het M1 dressuur en B springen met winstpunten tussen de paarden. Ook train ik met haar in de carrouselgroep. Mijn favoriete manegepony is natuurlijk Molly vanaf het moment dat ze in bezit was van de manege was ik helemaal weg van haar.