Team

Nicole Hoogduin

Nicole Hoogduin is de trotse eigenaar van VarioHippiQue. Zij is opgeleid door Valentijn van Weering, oprichter en kracht van het bedrijf. Samen hebben ze dochter SophieLeynne. Valentijn is in januari 2021 plotseling overleden. Naast het organiseren van KNHS Subtopwedstrijden was Valentijn ook actief als jurylid en reed hij meerdere paarden in de Grand Prix. De kennis, ervaring en kracht die hij heeft overgedragen neemt Nicole dagelijks mee in het runnen van het bedrijf. Ook is zij actief in de wedstrijdsport, klasse Zware Tour. Zij traint dagelijks de gezamenlijke paarden, zowel voor de sport als de handel. Daarnaast begeleidt Nicole ook diverse ruiters binnen de manege en pensionstal. Als eindverantwoordelijke is zij het dagelijkse aanspreekpunt voor manege- en pensionklanten.

Edith Sluis

Edith Sluis is de bedrijfsleidster van VarioHippiQue. Hierbij is ze verantwoordelijk voor het dagelijkse klantcontact, administratie en leiding op stal. Edith is een echte duizendpoot en geniet van de diversiteit in haar werk. Van kantoorwerkzaamheden tot alles in de puntjes regelen op stal. Geen dag is hetzelfde en Edith weet gezamenlijk met haar team medewerkers & vrijwilligers de kwaliteit en ontwikkeling continu te waarborgen. Zo zorgen we ervoor dat iedereen het altijd naar zijn/haar zin heeft binnen VarioHippiQue.

Ashley van Dongen

Ashley van Dongen is algemeen medewerker bij VarioHippiQue. Na haar middelbare school heeft ze de opleiding tot Meubelmaker/Scheepsbouwer afgerond. Toch lag haar passie altijd bij de paarden en heeft ze de switch gemaakt om naast haar sport, ook het werk te vinden in de paardenbranche. Ze greep de kans op deze functie met beide handen aan toen haar zus Nicole Hoogduin vertelde dat er een functie vrij was gekomen. Ashley is vooral werkzaam in de stallen en heeft de verantwoordelijkheid voor alle werkzaamheden in en rondom het bedrijf. Samen met Valentijn heeft zij de jonge paarden getraind. Hier liggen dan ook haar sterkste punten: het rijden, opleiden en uitbrengen van jonge paarden in de wedstrijdsport. Zij mag alle paarden tot het Z starten. Met nog genoeg ambities in zich hoopt zij Zware Tour te bereiken.
Patty Bruné

Patty Bruné

Patty Bruné is algemeen medewerker bij VarioHippiQue. De liefde voor paarden is er al vanaf jongs af aan. Haar eerste paard kreeg ze toen ze 14 jaar oud was. Daarvoor heeft ze altijd in de manegelessen gereden. Na 4 jaar bij de Debbehoeve te hebben gewerkt, waarbij ze veel jonge paarden heeft opgeleid, kriebelde het weer om terug te keren bij VarioHippiQue. Patty geeft voornamelijk lessen en houdt zich bezig met stalwerkzaamheden. Net als bij de vorige stal blijft haar expertise het opleiden van jonge paarden en het geven van privélessen aan manege- en pensionklanten. Zo kan ze een professionele bijdrage leveren aan de ontwikkeling van ruiters. Ook heeft ze op dit moment 2 paarden. Preston staat in Schoorl en is met pensioen. Met hem heeft Patty lichte tour gereden. Lot staat op VarioHippiQue en is 7 jaar oud. Aankomend jaar hoopt ze met Lot Z te starten.
Melissa Mettes

Melissa Mettes

Melissa Mettes geeft manege- en privélessen bij VarioHippiQue. Vanaf kleins af aan is zij al druk bezig in de paardensector. Tijdens haar opleiding Paardenhouderij is ze de liefde voor het lesgeven gaan ontwikkelen. Inmiddels is Melissa ruim 4 jaar aan het werk op VarioHippiQue. Wat het werk voor haar leuk maakt is de afwisseling die erin zit. Ze geeft bijvoorbeeld springlessen, privélessen, groepslessen en begeleid buitenritten & ponykampen. Dit zowel aan volwassenen als kinderen. In haar lessen ligt de focus op het vertrouwen tussen ruiter en paard, maar ook bij de ruiter zelf. De groei die de ruiter doormaakt vindt ze het allerleukste van dit vak. Verder studeert Melissa Creative Business en hoopt ze dit later te kunnen combineren met de paardensector. Helaas is in 2021 haar eigen paard overleden. Nu heeft ze 2 verzorgpaarden. Met één daarvan rijdt ze wedstrijden.