Horeca

VarioHippiQue is gelegen in het prachtige recreatie- en natuurgebied Spaarnwoude te Velsen-Zuid. Je kunt hier prachtige buitenritten maken, maar ook is er alle mogelijkheid om te gaan fietsen, skeeleren of wandelen.

Ontvangst- en horecaruimte

In de ontvangst- en horecaruimte kun je onder genot van een hapje en/of drankje de trainingen en manegelessen en ruiters in onze binnenrijbaan zien. Daarnaast hebben we een terras met loungebanken en tafels/stoelen beschikbaar waar je met warm weer mooi uitzicht hebt op onze buitenrijbaan aan de voorzijde.

Vergaderingen, feesten en partijen

Buiten de vaste tijden van de ontvangst- en horecaruimte is er ook mogelijkheid voor personeelsuitjes, zakelijke bijeenkomsten of besloten privéfeesten. Naar geheel eigen wens kan een dagdeel worden georganiseerd met een hapje en drankje. Wij kunnen een feest of evenement op maat verzorgen. Onze mooie bar biedt tal van mogelijkheden. Vrijgezellenfeest, bedrijfsfeest, verjaardag of gewoonweg een gezellige bijeenkomst met de kaartclub? Wij staan voor jullie klaar! Heb je andere speciale wensen of extra aanvullingen? Dan passen wij dit graag naar jouw wensen aan.

Aanmelden voor paardrijlessen