Pensionstal

Onze stal bestaat uit binnen- en buitenboxen voor pony’s en paarden. De boxen eenmaal per week volledige uitgemest. Sommige binnenboxen zijn beschikbaar met een buitenluik, zodat de paarden met hun hoofden naar buiten kunnen staan. Daarnaast is het voor ieder paard mogelijk om contact te hebben met de paarden die naast hem staan. Wij voeren driemaal daags ruwvoer en driemaal daags krachtvoer.

Let op: Een bloedtest met een negatieve uitslag voor droes is verplicht voordat er een pensionstal kan worden gehuurd.

Wasplaats | Poetsplaats | Solarium

Onze stal is voorzien van een was- & poetsplaats, zowel binnen als buiten. Daarnaast hebben we een solarium, welke bijdraagt aan een betere gezondheid en conditie voor het paard. De infrarood zorgt voor een betere doorbloeding, zodat de spieren sneller de bloedsuikers opnemen. Ook versnelt het solarium het droogproces, wat weer goed is voor de spieren.

Binnenrijbaan | Buitenrijbanen

De binnenrijbaan is 30 x 55 meter en is voorzien van een krachtige sportbodem. Daarnaast hebben we een buitenrijbaan van 20 x 60 meter en een buitenrijbaan aan de voorzijde van 50 x 65 meter. Onze bodems zorgen ervoor dat er het hele jaar door gebruik kan worden gemaakt van de rijbanen.

Het is ook mogelijk om eenmalig of meerdere malen per week/maand gebruik te maken van onze rijbanen. Dit voor als je niet bij ons een stal huurt voor jouw paard. Vraag hiervoor naar de mogelijkheden via mail, telefonisch of door even langs te komen op stal.

Training & lessen

Er zijn diverse instructeurs aanwezig waarbij je vanuit harmonie met je paard aan het werk kunt gaan. Hierdoor kunnen jij en je paard jezelf verder ontwikkelen. Hierbij kun je werken aan basis, ontspanning of juist wedstrijdgericht rijden.

Paddocks

Op ons terrein zijn er diverse paddocks aanwezig. Hier kan op aanvraag eenmalig gebruik van worden gemaakt of middels een abonnement van maandag tot en met vrijdag of de gehele week.

Stapmolen

Natuurlijk is er ook een stapmolen aanwezig. Net als bij de paddocks kan je dit eenmalig gebruiken of is er een abonnement beschikbaar voor maandag tot en met vrijdag of de gehele week.

Weides

VarioHippiQue heeft vele weides rondom de stal. Hiervoor zijn losse afnamemomenten of abonnementen van april tot september mogelijk.

Kasthuur

Aan de achterzijde van de manege- en pensionstal bevinden zich kasten waar spullen voor ruiter en paard kunnen worden opgeslagen. Bij een pensionstal krijg je één kast gratis. De kasten kunnen afgesloten worden. Daarnaast hebben we diverse dekenrekken waar gebruik van kan worden gemaakt.

Ontvangst- en horecaruimte

In de ontvangst- en horecaruimte kun je onder genot van een hapje en/of drankje de trainingen en manegelessen en ruiters in onze binnenrijbaan zien. Daarnaast hebben we een terras met loungebanken en tafels/stoelen beschikbaar waar je met warm weer mooi uitzicht hebt op onze buitenrijbaan aan de voorzijde. Ook is het mogelijk om de ruimte af te huren voor vergaderingen, feesten en partijen. 

Prijslijst pensionstal